Вафлени чашки

7.30лв.

Описание

Вафлени чашки са за еднократна употреба и изяждане след, като си изпиете напитката. Какво по- добро от това??? Предлагаме разновидности за късо и дълго кафе. Всяка бройка от изделието е снабдена с картонен етикет – държач за хващане. След изпиване на напитката можете да си изядете и чашката. Можете да използвате, както за горещи така и за студени напитки. 

Чашките- бисквитки са направени от естествени зърнени зърнени култури и позволяват на потребителите да се наслаждават на напитки с температура до 85 градуса по Целзий, преди да станат меки след 40 минути. Те могат да издържат без изтичане до 12 часа. Това е достатъчно време, за да бъде изпито любимото кафе, преди продуктът да изгуби качествата си. Успешно заместват бисквитката към кафето, която може би сте свикнали да си взимате.

Действайки като алтернатива на чашите за еднократна употреба и порцелан, тяхната термична и влагоустойчивост се постига без използването на изкуствени съставки, като глазура или покритие, което означава, че те не променят вкуса на напитката, която съдържат. Вафлени чашки не замърсяват околната среда, тъй като лесно се разграждат. 

Чашките са напълно безопасни. Срокът им на годност е 6 месеца преди изваждането им от опаковката. Много приличат на вкус на фунийките за сладолед. По този начин човек има възможност за пълноценна закуска. Предлагаме ви чашките в найлонова опаковка от 10 броя.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Вафлени чашки“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *