Еко бъркалки Бианчи

1.90лв.

Категория: Етикет:

Описание

Еко бъркалки Бианчи са в опаковка от 250 броя. Предлагаме ви ефектни, брандирани еко бъркалки за вашето заведение, за да бъде клиентското изживяване от кафе Бианчи още по-пълно. Еко бъркалки Бианчи ще ви харесат, както на вас така и на вашите клиенти.


Всичко, което може да превърне кафето ви в експлозия от вкус и настроение, всеки ден можете да закупите и онлайн. От всичките ви устройства, когато ви е удобно от тук!


В Кофимейд.com ви предлагаме и специална машина CAPPUCCI, на която освен капучино можете да правите и вкусен шоколад, ако сте собственик на заведение или имате офис, за да радвате  вашите служители с вкусни напитки.


КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Можете да разгледате още:

кафе на зърна        дозети        мляно кафе   вендинг консумативи

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Еко бъркалки Бианчи“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *