Разтворим чай Ristora Праскова

6.90лв.

1 кг.

Описание

Разтворим чай Ristora Праскова е разтворим напитка с освежаващ вкус и приятен аромат на праскова. Чаят има тонизиращо действие и традиционно се приема, че той има здравословно влияние. Разтваря се отлично, както в топла, така и в студена вода. Чаят се разтваря перфектно във вендинг машини. Можете  да го консумирате и в домашни условия. Предполага се, че редовното пиене на чай предпазва от развитието на сърдечно-съдовите заболявания, като намалява лошия холестерол, влияе положително върху кръвното налягане и противодейства на затлъстяването.

Италианската марка “Ristora” е синоним за качество в сферата на вендинг бизнеса. Разтворимите напитки, създадени за употреба във вендинг автомати, произведени с марка “Ristora” са предпочитан избор от вендинг операторите в цяла Европа, тъй като продуктите “Ристора” са гаранция за качество, вкус и добра цена.

Разтворим чай Ristora Праскова е в опаковка от 1 кг.

Продуктът е произведен и пакетиран в Италия.


КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Разгледайте и другият вид чай, които предлагаме:

Чай Moments   ЧАЙ LIPTON       НАСИПЕН ЧАЙ    Чай GAN MARKO      Чай Bianka

Допълнителна информация

Тегло 1 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Разтворим чай Ristora Праскова“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *