Картонена чашка Лаваца 7 oz

3.80лв.

Описание

Картонена чашка Лаваца 7 oz  е с интересен дизайн. В днешния забързан свят много хора предпочитат да си вземат по едно кафе или някаква друга напитка от вендинг автомат. Чашките са много подходящи за вендинг автомати. Те са за еднократна употреба и са изработени от висококачествен материал леки, по-екологични, щадящи природата и напълно функционални. Използвайте ги за кафе еспресо, нес кафе, капучино, мокачино, лате, макиато, шоколад, мока или чай.  Можете да ги използвате, както за горещи така и за студени напитки.

Картонена чашка Лаваца 7 oz е удобна за  туристически условия и за домашно ползване, и когато отидете на пикник. Използвайте ги винаги, когато решите да се почерпите с нещо вкусно и пивко с приятели на крак, както се казва!  Чашките ви предлагаме  в найлонова опаковка от 100 броя. 

Цената на чашките е на 100 бр в опаковка.  Обявената цена можем и да договорим, ако желаете  да вземете по-големи количества на телефон: 0878 77 61 90 Емил Анастасов

 

В Кофимейд.com ви предлагаме ви голямо разнообразие от картонени чашки на много изгодни цени. Разгледайте нашите предложения и направете вашата поръчка! Желаем ви приятно и ползотворно пазаруване при нас!

 

 

 

Можете да разгледате и други полезни за вас категории:

ДОЗЕТИ      ВЕНДИНГ КОНСУМАТИВИ    ХОРЕКА  

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Картонена чашка Лаваца 7 oz“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.