Комплект етикети Спацио 6C 7C

6.00лв.

Цената е за 1 комплект от 24 броя етикети.

Описание

Комплект етикети Спацио 6C 7C за вендинг машина се състои от 24 броя етикети с размери 150мм х 32мм. Етикетите са изработени от устойчива, хромова хартия с лак отгоре. Важно е да се запазват добре четими по-дълго време във вендинг машините, които са изложени на външни климатични условия. Цената на напитката можете да си нанесете сам върху етикета.

Комплект етикети Спацио 6C 7C за вендинг машина е една важна необходимост за вас и вашите клиентите.

Цената е за 1 комплект.


Всичко, което може да превърне кафето ви в експлозия от вкус и настроение, всеки ден можете да закупите и онлайн. От всичките ви устройства, когато ви е удобно от тук!


В Кофимейд.com ви предлагаме и специална машина CAPPUCCI, на която освен капучино можете да правите и вкусен шоколад, ако сте собственик на заведение или имате офис, за да радвате  вашите служители с вкусни напитки.


КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Можете да разгледате още:

кафе на зърна        дозети        мляно кафе   вендинг консумативи

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комплект етикети Спацио 6C 7C“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *