Лепенка ИНСТРУКЦИЯ за вендинг машина

1.70лв.

Цената е за 1 бр.

Описание

Лепенка ИНСТРУКЦИЯ за вендинг машина е с размери  93мм х145мм. Изработена е на ПВЦ самозалепващо фолио с ламинат лак отгоре, за да е устойчива на климатичните условия, на които са изложени вендинг машините.

Лепенка ИНСТРУКЦИЯ за вендинг машина е една важна необходимост за вас и вашите клиентите.

Цената е за 1бр.


Всичко, което може да превърне кафето ви в експлозия от вкус и настроение, всеки ден можете да закупите и онлайн. От всичките ви устройства, когато ви е удобно от тук!


В Кофимейд.com ви предлагаме и специална машина CAPPUCCI, на която освен капучино можете да правите и вкусен шоколад, ако сте собственик на заведение или имате офис, за да радвате  вашите служители с вкусни напитки.


КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Можете да разгледате още:

кафе на зърна        дозети        мляно кафе   вендинг консумативи

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лепенка ИНСТРУКЦИЯ за вендинг машина“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.