Термочаши Бианчи160 ml – 100 бр.

2.50лв.

Описание

Термочаши Бианчи160 ml – 100 бр. са с интересен дизайн с логото на Бианчи кафе. В днешния забързан свят много хора предпочитат да си вземат по едно кафе или някаква друга напитка от вендинг автомат. Чашките са много подходящи за бърза консумация на напитки. Те са за еднократна употреба. Използвайте ги за кафе еспресо, нес кафе, капучино, мокачино, лате, макиато, шоколад, мока или чай.  Можете да ги използвате, както за горещи така и за студени напитки. Термочаши Бианчи160 ml – 100 бр. са удобни за еднократна употреба и при туристически условия и за домашно ползване, и когато отидете на пикник. Използвайте ги винаги, когато решите да се почерпите с нещо вкусно и пивко с приятели на крак, както се казва!  Термочашите ви предлагаме  в найлонова опаковка от 100 броя. 

Цената на чашките е на 100 бр в опаковка. Обявената цена можем и да договорим, ако желаете  да вземете по-големи количества на телефон: 0878 77 61 90 Емил Анастасов

 

В Кофимейд.com ви предлагаме ви голямо разнообразие от  чашки за еднократна употреба на много изгодни цени. Разгледайте нашите предложения и направете вашата поръчка! Желаем ви приятно и ползотворно пазаруване при нас!

 

 

 

Можете да разгледате и други полезни за вас категории:

ДОЗЕТИ      ВЕНДИНГ КОНСУМАТИВИ    ХОРЕКА  

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Термочаши Бианчи160 ml – 100 бр.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *