Арабика Неро Нобиле A Modo Mio

6.80лв.

Описание

Арабика Неро Нобиле A Modo Mio кафе капсули са 100% Arabica и са за системата A Modo Mio. Интензивност на кафето 9/13. Еспресо със средно тяло и крема и силен, запомнящ се аромат. Кафето е подходящо и за по-късните часове на деня, тъй като сортовете Арабика съдържат по-малко кофеин от сортовете Робуста.

Арабика Неро Нобиле A Modo Mio една капсула е достатъчна, за да получите пълна наслада от ежедневната си чаша кафе. По всяко време на деня и на всяко място, можете да си дадете заслужената чашка с удоволствие. Винаги консумирайте кафето прясно направено в предварително затоплена чаша.

Цената е за 1 кутия.

Една кутия съдържа: 16 бр. капсули

Идеалният обем е 40 мл.

Произведено и пакетирано в Италия, от Neronobile SRL.


Подходящо за: кафе машини с капсули


 

КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Можете да разгледате още:

кафе на зърна    Кафе капсули      дозети        мляно кафе       Bianchi Origins

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Арабика Неро Нобиле A Modo Mio“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *