Арабика Неро Нобиле Dolce Gusto

7.90лв.

Описание

Арабика Неро Нобиле Dolce Gusto кафе капсули са 100% Arabica и са за системата Dolce Gusto. Интензивност на кафето 9/13. Еспресо със средно тяло и крема и силен, запомнящ се аромат. Кафето е подходящо и за по-късните часове на деня, тъй като сортовете Арабика съдържат по-малко кофеин от сортовете Робуста.

Арабика Неро Нобиле Dolce Gusto една капсула е достатъчна, за да получите пълна наслада от ежедневната си чаша кафе. По всяко време на деня и на всяко място, можете да си дадете заслужената чашка с удоволствие. Винаги консумирайте кафето прясно направено в предварително затоплена чаша.

Цената е за 1 кутия.

Една кутия съдържа: 16 бр. капсули

Идеалният обем е 40 мл.

Произведено и пакетирано в Италия, от Neronobile SRL.


Подходящо за: кафе машини с капсули


 

КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Можете да разгледате още:

кафе на зърна    Кафе капсули      дозети        мляно кафе       Bianchi Origins

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Арабика Неро Нобиле Dolce Gusto“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *