Кафе капсули Борбоне BLU Долче Густо

8.50лв.

Описание

Кафе капсули Борбоне BLU Долче Густо са специално подбрани смески от сортове Арабика и Робуста и са съвместими със системата Dolce Gusto. Кафе капсули Борбоне BLU Долче Густо са съвместими  със системата Dolce Gusto. Опитайте това кафе  и ще останете доволни от вкуса и аромата!

Системата Dolce Gusto® е разработена по начин, който гарантира качество на всяка приготвена чаша кафе. Херметически затворени, капсулите оптимизират налягането, за да достави кафе с най-доброто качетво, консистенция и неоспоримо богата пяна. Винаги консумирайте кафето прясно направено в предварително затоплена чаша.

Цената е за 1 пакет.

Една кутия съдържа: 15 бр. капсули

Продуктът е произведен и пакетиран в Италия


Подходящо за: кафе машини с капсули


 

КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Можете да разгледате още:

кафе на зърна    Кафе капсули      дозети        мляно кафе       Bianchi Origins

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кафе капсули Борбоне BLU Долче Густо“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *