Премиум Иззо Неспресо

0.50лв.

Описание

Премиум Иззо Неспресо кафе капсули са 100% Arabica и са за системата Неспресо.  Бленд с плътно тяло и сладки нотки. Резултатът е комплексен и балансиран вкус от Южно-Американска Арабика, растяща на висока надморска височина и Източно-Африканска Арабика. Кафе Иззо е новост на българския пазар. Марката е синоним на кафе с изящен вкус и аромат и е без аналог в търговската мрежа.

Премиум Иззо Неспресо една капсула е достатъчна, за да получите пълна наслада от ежедневната си чаша кафе. По всяко време на деня и на всяко място, можете да си дадете заслужената чашка с удоволствие. Винаги консумирайте кафето прясно направено в предварително затоплена чаша.

Цената е за 1 брой капсула.

Грамаж на капсулата: 6 гр.

Една кутия съдържа: 50 бр. капсули


Подходящо за: кафе машини с капсули


 

КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Можете да разгледате още:

кафе на зърна    Кафе капсули      дозети        мляно кафе       Bianchi Origins

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Премиум Иззо Неспресо“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.