Кафеварка G A T Bella-6 кафета

40.00лв.

Категория: Етикет:

Описание

Кафеварка G A T Bella-6 кафета е най-цветният модел от италианския производител G.A.T. Комбинация от оригинална форма и свежи цветове правят тази кафеварка перфектна за феновете, както на класическите, така и на иновативните решения. Bella прави функционален елемент на декорацията, който съживява всеки интериор. Изберете цвета, който ви подхожда и направете варенето на вашето кафе още по-голямо удоволствие!

Кафеварка G A T Bella-6 кафета впечатлява с дизайнерското качество и богата гама от цветове. Копчето и допълнителната дръжка, изработена от бяла пластмаса, осигуряват удобно управление и сервиране, когато кафето ви е готово. Прозрачният му капак е изработен от пластмаса в цвета на вашата кафеварка. Той позволява по-добър контрол при варене.

G.A.T. Bella се използва за приготвяне на 6 чаши еспресо наведнъж. Общият капацитет е 300 мл.

За да приготвите истинско, италианско еспресо просто се нуждаете от този съд за кафе, добро кафе и няколко минути!

Съдът за кафе се състои от горно запечатан резервоар, филтър и дънен резервоар. Поставете смлени кафени зърна във филтъра, изсипете вода в долния резервоар под нивото на предпазния клапан и свържете всички елементи. Поставете съда за кафе на котлона и изчакайте няколко минути. Топлата вода се придвижва до горния резервоар, преминаващ през смлените зърна. Вашето вкусно и ароматно еспресо е готово!


ВНИМАНИЕ:
Подходяща е за газови или електрически котлони.

Поставете я на котлона, така че дръжката да е извън обсега на топлината.

Измивайте на ръка, без да използвате почистващи препарати. Не е безопасно.

Избирайки размера на вашата кафеварка, имайте предвид, че всеки път  трябва да сварите количеството кафе, посочено от производителя.


Произведено в Италия.


КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Можете да разгледате още:

кафе на зърна        дозети        мляно кафе       Bianchi Origins

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кафеварка G A T Bella-6 кафета“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *