Салфетки Бианчи

1.00лв.

Категория: Етикети: ,

Описание

Салфетки Бианчи в опаковка от 100 броя. Предлагаме ви ефектни, брандирани салфетки за вашето заведение, за да бъде клиентското изживяване от кафе Бианчи още по-пълно. Салфетки Бианчи можете да поръчате от нас при определени условия. Свържете се с нас, ако желаете от тях.


Всичко, което може да превърне кафето ви в експлозия от вкус и настроение, всеки ден можете да закупите и онлайн. От всичките ви устройства, когато ви е удобно от тук!


В Кофимейд.com ви предлагаме и специална машина CAPPUCCI, на която освен капучино можете да правите и вкусен шоколад, ако сте собственик на заведение или имате офис, за да радвате  вашите служители с вкусни напитки.


КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Можете да разгледате още:

кафе на зърна        дозети        мляно кафе   вендинг консумативи

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Салфетки Бианчи“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *