CAPPUCCI

125.00лв.

Категория: Етикет:

Описание

CAPPUCCI

Това съкровище е не само перфектното решение против коварните бучки в чашата, но и великолепен пример за практичността на модерния, италиански дизайн, съчетаващ функция и естетика в едно. С тази машина се приготвят, както топли, така и студени напитки. Машината работи и с мляко, и с вода и както името му предполага  прави страхотно капучино. CAPPUCCI прави всичко това без никакво усилие – просто сипвате, натискате бутона и след това сервирате.

Пробвайте CAPPUCCI с шоколадовите напитки ADORE-Шоколад на прах  и ADORE-Бял шоколад на прах. Получавате машината безплатно срещу месечно количество от 4 кг или самостоятелно  за 125 лв.

Технически характеристики:

Напрежение: 230-240V ~ 50/60 Hz
Максимална мощност: 600-650 W
Вместимост: 250ml
Размери: 12x19x17 cm
Тегло: 1 Kg

Цените са с включен ДДС


КОФИМЕЙД ООД е дистрибутор на БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.

Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе и топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Можете да разгледате още:

 ADORE-Шоколад на прах        ADORE-Бял шоколад на прах

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CAPPUCCI“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *