Чай Moments картонена кутия 180 броя

29.50лв.

Описание

Чай Moments картонена кутия 180 броя е българско производство, без консерванти и изкуствени аромати. Удобната картонена кутия е с 12 вида чай. Чаят е опакован  в индивидуални опаковки.

Съдържание: 12 вида чай x 15 бр. чаени пакетчета / общо 180 броя /

1.чай Лайка – 15 бр. индивидуални, чаени пакетчета
2. чай Мента – 15 бр. индивидуални, чаени пакетчета
3. чай Липа – 15 бр.индивидуални, чаени пакетчета
4. чай Букет – 15 бр. индивидуални, чаени пакетчета
5. чай Лайка, Мед и Ванилия – 15 бр. индивидуални, чаени пакетчета
6. чай Зелен – 15 бр.индивидуални, чаени пакетчета
7. чай Черен – 15 бр.индивидуални, чаени пакетчета
8. чай Черен Ягода – 15 бр. индивидуални, чаени пакетчета
9. чай Зелен с Джинджифил – 15 бр.броя индивидуални, чаени пакетчета
10. чай Зелен с Жасмин – 15 бр. индивидуални, чаени пакетчета
11. чай Ябълка и Канела- 15 бр.броя индивидуални, чаени пакетчета
12. чай Горски Плодове – 15 бр.броя индивидуални, чаени пакетчета

Чай Moments картонена кутия 180 броя е приготвен и пакетиран от Българска Чаена Компания ЕООД


Предполага се, че редовното пиене на чай предпазва от развитието на сърдечно-съдовите заболявания, като намалява лошия холестерол, влияе положително върху кръвното налягане и противодейства на затлъстяването. Широко разпространено е мнението, че чаят има противоканцерогенно действие. Смята се, че консумирането на напитката предпазва от дегенеративните болести на нервната система, повишава костната плътност (превенция на остеопороза), подобрява работата на храносмилателната система, действа антивъзпалително, противодейства на зъбния кариес, предпазва кожата от вредно въздействие на слънчевото лъчение, укрепва имунната система.


Тонизиращото действие на чая се дължи на съдържащите се в него тианин и алкалоидите (ксантини) кофеин, теофилин и теобромин. Съдържанието на кофеин в чаените листа е по-високо от това в кафените зърна. Количеството му в готовата напитка зависи от вида чай и начина на неговото приготвяне. Обикновено е значително по-малко от това в кафето. Затова и диуретичния ефект на кофеина в чая е слаб в сравнение с това на кафето и не представлява вредно странично действие.

Подобно на кофеина тианинът допринася за намаляването на умората и сънливостта, но за разлика от него не води до такива странични действия, като превъзбуждане и нервност. Тианинът има успокояващо и релаксиращо действие, намалява физическия и психическия стрес. Общото действие на кофеина и тианина води до подобряване на мозъчната дейност и неговата когнитивна функция.


При нас можете да намерите всички продукти присъстващи във всички основни дистрибуционни канали: HORECA, RETAIL, VENDING, OFFICES ОТ ПОРТФОЛИОТО НА БИАНЧИ КАФЕ ЕООД.


Ние от Кофимейд ООД предоставяме различни, напълно завършени решения за приготвяне на кафе, чай и други  топли напитки за вашия офис или заведение. Безплатно ползване на кафе машини при сключване на договор за обслужване. Ако имате интерес можете да се свържете с нас тук

Предлагаме ви консумативи и резервни части за вендинг автомати.


Изберете и опитайте! Желаем ви вкусно и ароматно пазаруване!

 

Разгледайте и другият вид чай, които предлагаме:

ЧАЙ LIPTON       НАСИПЕН ЧАЙ    Чай GAN MARKO      Чай Bianka

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Чай Moments картонена кутия 180 броя“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *